Willeke treedt weer op voor zorgcliënten

 

Maandag 24 augustus j.l. verzorgde Willeke namens de Willeke Alberti Foundation een emotioneel optreden voor zorgclienten van Reinier van Arkel in Vught, in samenwerking met de Verwenzorg. Het was het eerste grote optreden voor de zorg sinds de corona-crisis. SBS6/Shownieuws was aanwezig en maakte bijgaande reportage.

Bekijk hier het item bij SBS Shownieuws

 

 

 

 

 

Willeke Alberti belt voor Vier het Leven

Willeke Alberti draagt Vier het Leven een heel warm hart toe. Zij zet zich graag in voor Vier het Leven en heeft de afgelopen maanden plaatsgenomen in het belteam! Elke week belt zij een aantal ouderen om te vragen hoe het met ze gaat. Willeke vindt deze gesprekken heel bijzonder en divers; “Je krijgt ongelofelijk veel terug!”. Ook de ouderen vinden het geweldig om door deze speciale vrijwilliger gebeld te worden.

Onlangs interviewde Vier het Leven Willeke en het werd een openhartig gesprek.

Lees hier Interview Vier het Leven – Willeke Alberti

90-jarige Teun Bennink wordt persoonlijk gefeliciteerd.

De jarige Teun Bennink (90) heeft Corona gehad en overleefd. Daarnaast is hij vorig jaar ook nog succesvol geopereerd. Dus al met al is deze 90e verjaardag bijzonder. Zeker voor de familie, die spannende tijden achter de rug heeft.

De zoon en schoondochter konden regelen dat Opa Teun door niemand minder dan Willeke Alberti werd gefeliciteerd en toegezongen. En natuurlijk werd er door personeel en medebewoners lekker taart gegeten. Want 90 jaar wordt lang niet iedereen! En, zoals Willeke zegt: “Gezondheid is voor iedereen belangrijk!” Wie weet kunnen ze nog een keer samen zingen, want samen zijn, dat wil toch iedereen!


Agenda

Jubileumtour in januari weer van start!

Willeke Alberti werd in februari 75 jaar en wilde dit vieren met een exclusieve verjaardagstournee langs een beperkt aantal Nederlandse theaters.

Helaas gingen de voorstellingen niet door vanwege de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken.

Op 22 januari 2021 hoopt Willeke weer in de theaters te zijn, als eerste in Koninklijk Theater Carre.